Edzőink

TANOS BÁLINT

Szakmai vezető - performance director

Array

“A kezdetektől azon dolgozom, hogy a lehető legjobb minőségű, biztonságos, és maximálisan hatékony edzéseket tudjunk biztosítani vendégeink számára a Thor Gym edzőtermeiben.”

SZENTES BALÁZS

-

Array

“Célom az, hogy megszerettessem az emberekkel a funkcionális edzést, és közvetíteni tudjam a mindennapi életre gyakorolt pozitív hatásait. Megtalálni a különböző célokhoz vezető utat, hogy megannyi személlyel kooperálva haladhassunk afelé.”

BECHER KRISTOF

-

Array

“Megtaláltam azt a hivatást, amit imádok csinálni, egy olyan közegben ahol a fejlődés nem csak a vendégeink számára lehetőség, hanem számomra is, mint edzőnek. Ennek a lehetőségnek az elérésében szeretnék oktatóként segíteni neked is!”

SZARKA ÁKOS

-

Array

“Tizenöt éve foglalkozom a saját testsúlyos edzéssel, a street workout-tal, személyi és csoportos edzőként. Az első street workout tanfolyam megalkotójaként és oktatójaként tartanak számon.”

NYÁRASDI ZSOMBOR

-

Array

Közel 20 év profi labdarúgás után döntöttem úgy, hogy az edzői pályán folytatom karrierem. Pályafutásom nagyrészét a Ferencvárosban töltöttem, ahol 18 éves koromban sikerült bemutatkoznom. Időközben megfordultam Angliában egy rövid ideig, ahol belekóstolhattam a légiós életbe, a külföldi élsportolók mindennapjaikba. Az utánpótlás válogatottakban többször is képviselhettem hazámat, ami óriási büszkeséggel tölt el. Utolsó profi csapatom a Pécs volt….

BOZÓKI GERGŐ

-

Array

“Az elmúlt években számos sportág válogatott sportolóinak tartottam erőnléti edzéseket és a MOB Kiemelt Edző Programjában résztvevő szakemberek továbbképzésében is részt vettem. Rendszeresen adok elő szakmai konferenciákon. Elkötelezett vagyok az önfejlesztésben.”

KVOTIDIÁN ÁGI

-

Array

Kicsit több, mint 3 éve végeztem el a Thor akadémián, a Thor FMT Level I.-es edzőképzést. Úgy gondolom, olyan tudásra tettem szert, ami méltó arra, hogy emberekkel tudjak foglalkozni, jobbá tudjam tenni a mindennapjaikat és segíteni tudjam őket az edzéseikben, a fejlődésükben. A vizsga után nem lettem egyből itt oktató, akkoriban még máshol tevékenykedtem edzőként….

SPERGEL DÁNIEL

-

Array

A funkcionális edzéssel itt, a Thor Gymben találkoztam elöször, amikor Tanos Bálinthoz kezdtem edzésekre járni. Súlyzós edzést korábban csak kiegészítésként használtam egyéb sportok mellett (pl.: evezés, krav maga, vívás, íjászat, és még sok más, amit több-kevesebb ideig csináltam). Akkor viszont még nem tudtam, mit-miért és hogyan kéne hibátlan formával csinálni, így ez az eredmények hiányában meg…