Olimpiai Súlyemelés

Súlyemelés-„Power of yourself”

 

 

 

Az olimpai súlyemelés helyesen megválasztott és alkalmazott gyakorlatainak rendkívül nagy szerepe van a fitnessben, a teljesítmény sportokban és az általános fittségi állapotfejlesztéstől egészen a robbanékonyság fokozásáig. Helye van a hobbi sportban, az élsportban és a fitness edzésben is. Tökéletesen alkalmas nők, férfiak, gyerekek, utánpótlás és masters korúak kondíciójának fejlesztésére, edzésére. Miért pont a súlyemelés? A súlyemeléssel egyszerre fejleszthetőek a koordinációs és kondicionális képességek, mint például az erő a robbanékonyság az ízületi mozgékonyság a statikus és dinamikus egyensúlyozás és még sorolhatnám. Miért akarna bárki súlyt emelni? Mert súlyt emelni menő! Kiemeltem ajánljuk azoknak a vendégeinknek, sportolóinknak, akik el szeretnének mélyedni a súlyemelés világában, szeretnék a technikájukat fejleszteni, csiszolni, és erősödni, formálódni.

A súlyemelő órákat a szakítás és a felvéte-lökés (Snatch and Clean and Jerk) gyakorlatrendszere és ezek kiegészítő gyakorlatai képezik. Az alapos bemelegítés követően nagy hangsúlyt fektetünk a core izmok fejlesztésre ezután a súlyemelés sok rétű gyakorlatainak variálásával tesszük színessé és felejthetetlenné a súlyemelés órákat. Amellett, hogy látványos, rendkívül hatékony erőfejlesztő hatása van a súlyemelő gyakorlatoknak, amelyből profitálhatunk más órákon is.

Az órákat Szuromi Tímea tartja, akit aligha kell bemutatni…

„Sportolói pályafutásomat úszóként kezdtem, amit 220 különböző csillogású érem tesz felejthetetlenné. 10 évvel később a vízilabda következett, amit szintén jó pár évig szívvel-lélekkel űztem, majd végleg szakítva a vizes közeggel a szárazföldön találtam meg a számításaim. Kezdetben amerikai fociztam a Wolves Ladies-ben, majd kikötöttem az edzőtermek világában, és álltam színpadra női testépítésben. Tovább követve az álmaimat és a céljaimat, erőemelő lettem és mondhatom elértem mindent, amit akkor kitűztem magam elé. Az ötszörös Magyar Bajnoki címem mellett, három különböző szervezetnél lettem Világ és Európa Bajnok. De még mindig nem éreztem azt, hogy el kellene köteleződnöm ennél a sportágnál. Jött is az újabb lehetőség, hogy belevághatok a súlyemelés megtanulásába. Egy év alatt válogatott lettem, három év múlva pedig már a 2021-es tokioi olimpia, olimpiai kerettagjaként versenyezhettem a kvótáért. Szívem csücskévé vált ez a sportág, órákat tudnék mesélni arról, mit kaptam sportolóként, emberként, nőként ettől a sportágtól. Szeretném a jövőben népszerűsíteni, megismertetni, megszerettetni mindenkivel, aki elég nyitott és alázatos egy ilyen nagyszerű sportra. 

Edzői pályafutásomat először a gyerekeknél kezdtem. Az egyetem elvégzése után úszóedzőként és oktatóként kezdtem meg a felnőtt, munkás életem. Aztán egy álmom vált valóra azzal, hogy a testépítő és fitness sportágban sikerült elhelyezkednem és lettem versenyfelkészítő edző. Emellett minden fogyni, hízni, változni vágyó átlagembert, hobbi sportolót terelgettem egy egészségesebb és fittebb élet útjára. A crossfitet mint kiegészítő sportágat csempésztük bele a súlyemelő versenyfelkészülésembe. Minden nehézségével, összetettségével, sokrétűségével együtt, annyira megszerettem, hogy mindent, amit csak meg lehet tanulni elméletben és gyakorlatban azt magamévá szeretném tenni. Edzőként megfogalmazódott bennem egy cél, az pedig az, hogy azt a tudást és tapasztalatot, amit a különböző sportágak és a versenyzés adott, azt átadhassam mindenki számára, ezzel segítve saját céljaik elérését.”

Képzettség:

Testnevelő – Gyógytestnevelő tanár (Semmelweis Egyetem)

Ifbb Testépítés és Fitness edző

Úszó edző

Súlyemelő Edző

Súlyemelő Versenybíró

Trx Trainer

 

Árak:

Napijegy: 4.500,- ft , vagy AYCM kártya (L-es csomagtól)+2500,- ft kiegészítő díj

Bérlet: 30 napig érvényes, korlátlan teremhasználatra is feljogosító bérlet: 28.000,- Ft / 30nap

Kiegészítő lehetőségek:

– AYCM kártya (L kategóriától) használatával a kiegészítő bérlet 13.000,- ft

– Meglévő érvényes, csoportos bérlet (Beavatás, Athletic Body, UST, Valhalla) használatával a kiegészítő bérlet 11.000,- ft

 

Várlak szeretettel kezdő súlyemelő óráimon, azonban egyéni megkeresés útján haladóknak is találunk megoldást!

Kezdő csoportjainkba tudsz jelentkezni az info@thorgym.hu címre küldött e-mailben!

A kezdő súlyemelő kurzusok JANUÁR 23-tól indulnak!

Ezek mellett Timihez személyi edzés keretein belül is tudsz járni, melyhez szintén e-mailen várjuk a jelentkezésed!


Órarend

h
k
sz
cs
p
07:00-08:30
Hétfő
07:00-08:30 :
07:00-08:30 :
Súlyemelés
07:00-08:30 :
07:00-08:30 :
Súlyemelés
07:00-08:30 :
19:00-20:30
Hétfő
19:00-20:30 :
Súlyemelés
19:00-20:30 :
19:00-20:30 :
Súlyemelés
19:00-20:30 :
19:00-20:30 :
Hétfő
19:00-20:30
Súlyemelés
Kedd
07:00-08:30
Súlyemelés
Szerda
19:00-20:30
Súlyemelés
Csütörtök
07:00-08:30
Súlyemelés
Péntek