JOKHEL MÁTYÁS

2015. Ettől az évtől vált az életem részévé a street workout, melyet megelőzően számos sportágat kipróbáltam, viszont egyik sem ragadott meg olyan szinten, mint ez a mozgásforma, amellyel mára már a napjaim nagyrészét töltöm.

Sportszakmai tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen végeztem humánkineziológusként, majd elvégeztem a Thor Gym funkcionális edzőképzését is, az FMT-t. 2022-ben pedig a Tight Hold, street workout képzést. Gyakorlatban és elméletben, sportolóként és edzőként egyaránt próbálok hiteles és naprakész lenni. Erősségeim közé tartoznak a dinamikus elemek, amelyek kivitelezésében elsősorban a robbanékonyság, a koordináció és a mobilitás játszik szerepet. Fejlődésre késztetnek viszont az eddig el nem sajátított erőelemek, ezeknek köszönhetően nap-, mint nap új kihívásokkal nézek szembe. A sportág iránti elhivatottságomban fontos szerepet játszik edzőm és szakmai vezetőm, Szarka Ákos, akinek irányításával létrehoztuk a Tight Hold brandet, amely új edzésmódszerrel és annak programjaival színesíti a hazai sportéletet. Azt gondolom, hogy a street workout szerteágazó mozgásanyagának köszönhetően szorgalommal és edzéssel mindenki megtalálhatja a számára sikerélménnyel és izgalommal járó gyakorlatokat. Legyen szó erőelemekről, robbanékonyságról, állóképességről, koordinációs gyakorlatokról vagy akár hajlékonyságról, nálunk az összes megméretik.

Eredményeim street workout versenyzőként:

2017. – 9. helyezés a magyar bajnokságon

2019. – 3. helyezés a magyar bajnokságon

 2022. – 1. helyezés a magyar világbajnoki kvalifikáción férfi nehézsúlyú kategóriában, ezzel nehézsúlyú magyar bajnok 2022-ben.

2022. – 6. helyezés a street workout világbajnokságon, freestyle, férfi nehézsúly kategóriában

2023. – 2. helyezés a magyar bajnokságon, ezzel világbajnoki kvalifikált

2023. – 6. helyezés a street workout világbajnokságon, freestyle, férfi nehézsúly kategóriában