Athletic Body

A Thor beavatásban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítjük el ebben a kurzusban, amely az előző óratípus meghosszabbítása, messzemenően arra épül.

Az óratípusainkon résztvevő atléták állapotfelmérésen eshetnek át, igényük szerint. Ez a fejlődés záloga, mert ezzel kiszűrhetőek az esetleges gyengeségek, egyoldalúságok, és a fejlődés is megbízható viszonyszámokban mérhető.

Ebben a haladóbb programban a cél egy erős, atlétikus test kialakítása. Nagyobb hangsúlyt nyer az edzéstervezés, atlétáink megismerkedhetnek az alapvető elvekkel, a szettek és ismétlések felépítésével, hogy egyénileg is képesek legyenek hatékony edzéstervet alkotni önmaguk számára. Az Athletic Body nem csak tanfolyamként, hanem állandó edzésként is megállja a helyét. A Beavatáson átesett atlétáknak ugyanúgy ajánljuk, mint azoknak, akik gyors eredményeket, teljesítménynövekedést szeretnének, mindezt változatosan és biztonságosan, egy jól felépített program keretei között. Ez az óratípus struktúrájában megegyezik a megalapozó Thor Beavatással.

Hozz magaddal folyadékot és törülközőt, eddz lapos talpú cipőben vagy mezítláb.

Órarend…

ATHLETIC BODY

Expand and repeat the knowledge learned from THOR ROOKIE COURSE. At this time, the athlete, the trainee is familiar with the basic exercises, and can use the functional equipment safely (alone too). In the THOR ATHLETIC BODY COURSE this knowledge is deepened. This course also includes a condition and mobility check.

In this more advanced programme, the goal is to form a strong, athletic body. We put more emphasis on training planning, our athletes can get acquainted with basic principles, and with the structure of sets and reps, so they can individually be able to create an effective workout for themselves too. The Athletic Body is not only a training course but also a permanent workout. We reccommend the THOR ATHLETIC BODY COURSE to the athletes who have passed the ROOKIE exam successfully, and also for those who want rapid results and performance improvements in a varied and safe way, within a well-built program. The structure of the classes are the same as in the THOR ROOKIE COURSE.

Bring something to drink, a towel, and Yourself in a flat-footed shoe or barefootly.