Valhalla Team

Mi is az a Valhalla?

A Valhalla egy olyan edzésforma, amely a funkcionális anatómia elvei alapján, a sérülés megelőzést prioritásként kezelve, tervezett, progresszív terhelés által javítja a sportolók teljesítményét.

Hogy ez mit jelent pontosan?

Olyan mozgásmintákat alkalmazunk, amiket az emberi szervezet fejlesztett ki magának az evolúció során, és mind a mai napig mindennap alkalmazza. Ilyen például a guggolás, vagy a fej fölé nyomás. A modern életvitelnek és az ülőmunkának köszönhetően teljesen eldeformálódunk, és alkalmatlanok leszünk e gyakorlatok helyes kivitelezésére.
A helyes mozgásminták elsajátításával nagymértékben csökkenthetők a sérülések kialakulásai. Itt nincsen bicepsz és mellnap. Edzéseinken végzett gyakorlatok az egész testet megdolgoztatják, eszközök és testsúlyunk alkalmazásával. És ez az, ami nagyon fontos! Nem használunk gépeket, mert neked, átlagembernek 8 óra ülő munka után nem arra van szükséged, hogy az edzőterembe ismét beülj egy gépbe. A core izmok megerősítésének és az ízületi mobilitás visszaállításának kellene az elsődleges célnak lennie. A Valhalla edzésrendszere olyan gyakorlatokat tartalmaz, amivel az összes kondíciós képességed fejleszthető (erő, állóképesség, hajlékonyság, koordináció, gyorsaság), és olyan sportágak elemeit tartalmazza, mint a súlyemelés, erőemelés, gimnasztika (saját testsúlyos gyakorlatok), futás, evezés stb.

Az edzések kis csoportosak, ahol nem sportág specifikusan készítünk fel valakit, hanem a fent említett összes kondicionális képességet egyszerre fejlesztjük, tehát átlagembernek és sportolónak is a legjobb választás lehet. Így válnak tanítványaink fizikális szinten kiegyensúlyozottabbá.

Szeptember 19-én és 20-án új kezdőcsoportok indulnak Újbudán, a Valhalla Teamben❗️

Összetartó, vidám csapattal várunk csoportos, funkcionális óráinkra!

Most akciósan, 1 hónap áráért két hónapon keresztül járhatsz a programunkra!

Minket keresel, ha…

✅ csoportos órák keretén belül változatos edzésre vágysz
✅ szeretnéd magad a jövőben versenyeken megmérettetni
✅ szeretnél kipróbálni valami újat
✅ új ismerettségekre szeretnél szert tenni
✅ egy összetartó közösség tagjává válnál

Ha magadra ismertél, kattints IDE további információért és biztosíts be a helyed most induló kurzusaink valamelyikén a facebook eseményünkön keresztül!

FB oldalunkon betekintést nyerhetsz edzéseinkbe heti videótartalmainkon keresztül!