Masszázs

A masszázs népszerű terápiás módszer az izomfeszültség enyhítésére, az izomgörcsök és gyulladások, a vizesedés, valamint különféle izomfájdalmak és az izommerevség megszüntetésére.

Nem beszélve arról, hogy javítja a keringést (vér- és nyirokkeringést), az általános rugalmasságot, fokozza hajlékonyságunkat, és növeli a szövetek rugalmasságát is. A véráram szállítja az oxigént és a tápanyagokat, és kulcsszerepet tölt be abban, hogy az izmok ki tudják üríteni a salakanyagokat, például a tejsavat, amely görcsök hatására gyűlhet fel az izmokban, és fájdalmat okoz.

A fentiek fényében könnyen beláthatjuk, miért is olyan fontos a jó keringés egészségünk szempontjából, és miért lehet a masszázs olyan jótékony hatással az egész testre, már akkor is, ha csupán a keringésre gyakorolt pozitív hatását vesszük figyelembe.

Nekünk, akik rendszeresen edzünk és sportolunk, hatványozottan fontos és hasznos lehet, mind a teljesítményünk fokozása, mind pedig az egészség megőrzése szempontjából.

Mostantól újra lehetőségetek van a Thor Gym ÚJBUDA termében igénybe venni a masszázs jótékony hatását, melyhez egy profi és szimpatikus szakember áll rendelkezésetekre!

December 13-ától vár sok szeretettel titeket Horváth Barnabás masszőrünk, aki a galérián kialakított, zárt masszázsszobában profi körülmények és nyugalom közepette tud hozzájárulni ahhoz, hogy felfrissülve távozzatok!

Forduljatok hozzá bizalommal!

 

 

De ki is ez a szuper masszőr?

 

 

“Sziasztok!

Horváth Barnabás vagyok, gyógy- és svédmasszőr, egészségfejlesztő végzetséggel rendelkezem.

A Testnevelési Egyetemen, Rekreációszervező- és egészségfejlesztő szakon végeztem 2020-ban, párhuzamosan szereztem Gyógy- és svédmasszőri bizonyítványomat a Nemzetközi Masszázs Akadémián.

Aktív sportolóként tapasztalva és megfigyelve a sérülések jellegzetességeit, a gyógyulási folyamatokat, fő célom, hogy segítségére legyek leendő vendégeim általános állapotának javításában, teljesítményének növelésében, komplex rehabilitációjában.

Várom, hogy vendégeim között üdvözölhesselek!”

 

 

 

Bejelentkezéseiteket várjuk az alábbi elérhetőségeken:

+36709323336

barni.horvath13@gmail.com

 

 

A szolgáltatás most december 13-ától egészen január 17-ig azonban BEVEZETŐ ÁRON hozzáférhető.

Egy Alkalmas jegy (60 perc):  9.000,- forint, mely most bevezető áron mindössze 7.500,- forint

Bérlet, 4 alkalom: 34.000,- forint – 30 napon belül érvényes. Most bevezető áron: 30.000,- Ft / 30nap