ENDURANCE PROGRAM

Ha szeretnél egy más szintre lépni! 

Eleged van abból, hogy nem fejlődik az állóképességed, hiába a beleölt órák, napok, hetek, hónapok?!

Magyarországon elsőként egy olyan állóképességi program, ami kifejezetten evezőgépre és airbike-ra / kerékpárra lett kidolgozva sok év munka és tapasztalat alapján!

A program 36 hónapra, 3 évre lett kialakítva, így kezdetben nem kell attól félned, hogy mit fogsz csinálni, miután lejárt a program. 

5 különböző edzésnapból áll egy hét, amik 20-40 percesek kezdetben. Idővel egyes napok hosszabbodni fognak. Egy havi előfizetés 4 hétig tart, ami 20 különböző edzést tartalmaz. A programot bármikor folytathatod a soron következő hónappal. 

A programot bárki elkezdheti, kortól, nemtől és edzettségi állapottól függően, hiszen mindenki a saját szintjén és intenzitásán fog dolgozni. 

Minden hét tartalmaz egy úgynevezett Anaerob, Interval, Endurance, Aerob és egy Threshold napot. 

A program végezhető kizárólag evezőgépen vagy kizárólag airbike-on is, de a maximális állóképességi fejlődés érdekében lehet váltogatni a gépeket a napok, hetek között. Ahol van eltérés a gépeken elvégzendő feladatok között az adott napon, az külön fel van tüntetve. 

Készen állsz átlépni a korlátaid és sosem látott magasságokba emelni az állóképességedet? 

Jegyezd fel minden nap az eredményeid és lépj soha nem látott magasságokba. 

A program ára (4 hét) : 7500 Ft

Jelentkezés menete: 

Jelentkezz az enduranceprogram@gmail.com email címre a tranzakciós igazolással együtt, a soron következő hónap megjelölésével. 

Kedvezményezett: Nyárasdi Zsombor

Bankszámlaszám: 11773188-00160977

Megjegyzés: soron következő hónap megnevezése és az Endurance szó (Pl.: 1.)