Animal Flow

Animal Flow:

A természetes emberi mozgásokat vegyíti állatok mozdulataival, így egy ingerekben rendkívül gazdag mozgásvilágot tár elénk.
Az Animal Flow visszanyúl a természetes mozgásokhoz. Mivel nem kell hozzá semmilyen eszköz, speciális felület, így szinte bárhol gyakorolható. Azokat a mozgásmintákat is feleleveníti, melyeket gyermekként könnyedén, ösztönösen végeztünk.
Miért jó?
Rendkívül jó testtudat fejlesztő hatással bír, a gyakorlatok integrálhatók akár más edzésmódszerekbe is. A fizikai képességfejlesztő hatása mellett a koncentrációt is kiválóan javítja. Maga a gyakorlás teljes mértékben segít fizikailag és szellemileg is jelen lenni, leköti valamennyi érzékszervünket.
Kinek ajánlott:
Ahogy a szlogen tartja: „Movement for EveryBody”. Gyakorlatilag, mindenkinek javasolt, gyerekektől egészen felnőttekig, idősebb korosztálynak egyaránt, hivatásos portolóknak, hobbi sportolóknak. Az Animal Flow-t mindenki saját céljának, szintjének megfelelően tudja alakítani. Természetesen sérülés vagy bármilyen rendellenesség esetében körültekintően kell felmérni, hogy az adott személy milyen mértékben végezheti, vagy végezheti-e egyáltalán ezt a mozgást. Nem javasolt autodidakta módon elsajátítani.
Csoportban:
Közösségépítő hatása kiemelkedő. Bármelyik felvételen, videón jól látni, hogy a szinkronban mozgó emberek mennyire élvezik a közös munkát.
A gyakorlatok tárháza széles, a fantáziára van bízva bizonyos szint után a gyakorlatsorok megalkotása.
Edzés időpontja : 2023. 03.25., szombat
11:00-12:30
Díj: 4000 Ft / fő
Küldj e-mailt a danielnagy26@gmail.com címre, hogy megkapd a kitöltendő iratokat a kurzus megkezdése előtt.
Helyszín : Thor Gym Újbuda
Javasolt felszerelés: 
Melegítő, zokni, minimal cipő vagy edzőcipő

Március 25. a következő közös edzés!

Folyamatosan dolgozom a rendszer népszerűsítésén a világhálón és a különböző médiumokban. Nagy az érdeklődés és megtisztelő, hogy rengeteg megkeresést kapok.

Úgy érzem ,tudtam a hazai fitness iparban újítani ,amikor már azt hitte mindenki ,hogy teljesen telített a piac.

Imádom ezt oktatni, szeretek órákat egyedül gyakorolni, elmélyülni. 

Vágj bele, állat lesz!

Az edzések megtartása minimum 5 fő részvétele esetén lehetséges.

JELENTKEZÉS:

Regisztráció menete:
Küldj e-mailt a danielnagy26@gmail.com címre, hogy megkapd a kitöltendő iratokat az edzés megkezdése előtt.
Várunk szeretettel!